Γεωπάρκο Τροόδους | Troodos Geopark

πίσω | τύπωσε

5η Γενική Συνέλευση Αναπτυξιακής Εταιρείας κοινοτήτων περιοχής ΤροόδουςΤο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 5η Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας κοινοτήτων Τροόδους στο Πολιτστικό Κέντρο Γαλάτας. Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι Έπαρχοι Λεμεσού και Λευκωσίας, ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών και ο Διευθυντής του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και άλλοι πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

 

Στον χαιρετισμό  του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την υποστήριξη του προς το έργο της Αναπτυξιακής Εταιρείας ενώ διόρισε προσωπικό του σύμβουλο για το αναπτυξιακό σχέδιο του Τροόδους, τον κ. Γιαννάκη Παπαδούρη, Κοινοτάρχη Καλοπαναγιώτη.

 

 

Παρουσιάστηκαν επίσης από τη Διευθύντρια της ΑΝ.Ε.Τ., κα. Κλέλια Βασιλείου, τα έργα και η στοχοθέτηση της εταιρείας, όπως πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη προγραμματική περίοδο 2007-2013, καθώς επίσης και τα έργα που υλοποιούνται και πρόκειται να υλοποιηθούν από την ΑΝ.Ε.Τ. για την νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020. Τα έργα αυτά έχουν πάντα ως στόχο την οικονομική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής του Τροόδους αλλά και την ανάδειξη και προβολή του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Τροόδους της UNESCO.

 

Στο τέλος του α μέρους της Γενικής Συνέλευσης απονομήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Παπαδούρη για το έργο και την προσφορά του προς την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της ενώ, κατά τη διάρκεια του β’ μέρους, στο οποίο παρευρέθηκαν μόνο τα μέλη της εταιρείας, παρουσιάστηκαν και ψηφίστηκαν σημαντικές καταστατικές αλλαγές.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους στο Facebook.

 

Πηγή: Τμήμα Επικοινωνίας Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους ‘Troodos Media

© Copyright - Γεωπάρκο Τροόδους  |  Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Crucial Services Ltd

πίσω | τύπωσε