Γεωπάρκο Τροόδους | Troodos Geopark

πίσω | τύπωσε

Συνάντηση γνωριμίας των δύο αξιολογητών με Κοινοτικές και Πολιτικές Αρχές του τόπου

αίθουσα «Γεώργιος Σεφέρης»Την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Σεφέρης» του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Πλατρών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των δύο αξιολογητών με Κοινοτικές και Πολιτικές Αρχές του τόπου καθώς και επιχειρηματίες της περιοχής που στηρίζουν διαχρονικά το Γεωπάρκο Τροόδους. 
Η Εναρκτήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνω Πλατρων στο οποίο μας φιλοξένησε το Κοινοτικό Συμβούλιο. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των 2 αξιολογητων από το Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO οι οποίοι θα βρίσκονται στο Γεωπάρκο Τροόδους καθολη τη διάρκεια της εβδομάδας αξιολογώντας την αίτηση μας για παραμονή στο Παγκόσμιο Δικτύο Γεωπάρκων της UNESCO.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημενοι όπως ο Υφυπουργός Τουρισμού, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, ο Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων, διευθυντές τμημάτων, εκπρόσωποι υπουργείων, κοινοταρχες της περιοχής του Γεωπαρκου Τρόοδους, επιχειρηματίες, μέλη της Ανετ και άλλοι πολλοί εκλεκτοί προσκακλημενοι.

 

 

 

© Copyright - Γεωπάρκο Τροόδους  |  Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Crucial Services Ltd

πίσω | τύπωσε