Γεωπάρκο Τροόδους | Troodos Geopark

πίσω | τύπωσε

''Αγώνας ορεινού τρεξιμάτος Γεωπάρκου Τροόδους''

27/02/2022Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ανακοινώνουμε τον αγώνα ορεινού τρεξίματος ‘’ Troodos Geopark Trail Run’’ (www.trailtroodos.cy) που θα γίνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή του μεταλλείου του Αμιάντου και συγκεκριμένα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο χώρο του Κέντρου Ενημέρωσης του Γεωπάρκου Τροόδους.

Η ΑΝΕΤ και το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Τροόδους, έχει προγραμματίσει για την ίδια ημέρα πρόγραμμα για την προβολή και ανάδειξη του Γεωπάρκου Τροόδους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν ξενάγηση στον χώρο και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά.

Από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 θα υπάρχουν περίπτερα στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου όπου θα πωλούνται τοπικά παραδοσιακά προϊόντα επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το Γεωπάρκο (κρασί, αλλαντικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού κ.ά.), και διαφημιστικά προϊόντα του Γεωπάρκου Τροόδους. Η εκδήλωση προσφέρετε για μικρούς και μεγάλους, ειδικότερα για οργανωμένες επισκέψεις και εκδρομές.

Επιπρόσθετα, στον χώρο θα υπάρχει κινητή καντίνα με φαγητό, καφέ και άλλα ροφήματα.

 

https://www.facebook.com/events/353468669781717?ref=newsfeed

 

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο Κέντρο Επισκεπτών του Γεωπάρκου. Ο Διοργανωτής του Πρωταθλήματος είναι η ΜΗ Κερδοσκοπική Εταιρεία RuNicosia Ltd σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους ΑΝΕΤ - Troodos Development Company TDC και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Τροόδους, με σκοπό την προώθηση του τρεξίματος ως μέσου βελτίωσης της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Μπορείτε να βρείτε συνημμένο επιπρόσθετο υλικό για την εκδήλωση.

Παρακαλώ όπως προωθήσετε την εκδήλωση και όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 25752402 ή στο 99276312 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση troodosgeopark@anetroodos.com

 

© Copyright - Γεωπάρκο Τροόδους  |  Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Crucial Services Ltd

πίσω | τύπωσε